Wednesday, 20 December 2017

Vitamin Ibu Hamil Shaklee Berbeza Dengan Vitamin Klinik Kesihatan

Adakah vitamin ibu hamil Shaklee berbeza dengan vitamin klinik kesihatan? Fungsi vitamin adalah sama, tetapi kesan yang diperoleh boleh jadi berbeza.

Kenapa ia berbeza?

Beza paling utama ialah vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi manakala vitamin klinik kesihatan adalah vitamin sintetik. Perbezaan ini boleh beri kesan penyerapan yang cukup berbeza.

Percaya atau tidak ramai yang makan vitamin klinik tetapi HB tetap rendah? Tetapi bila makan vitamin Shaklee HB elok-elok pula naik?
Sebab apa?

Sebab kadar penyerapan vitamin semulajadi lebih tinggi berbanding vitamin sintetik. Ia bukan sekadar hearsay, tetapi terbukti.

Kak Jaz sendiri 2 kali hamil yang terakhir ini bacaan HB sangat stabil dan cantik. Bacaan sentiasa lebih 11 dan alhamdulillah tiada pen merah untuk bacaan HB.

Nak rasai pengalaman hamil yang menggembirakan dengan bacaan HB yang cantik dan stabil? Jom whatsapp Kak Jaz okeh 😊Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931* DISCLAIMER These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari