Sunday, 21 January 2018

CoQ-Trol Plus Untuk Tenaga Yang Berkekalan

Baru bulan ini Coq-Trol Plus dilancarkan dan kami sudah menerima feedback yang cukup positif daripada pengguna-pengguna setia Shaklee. Rata-rata sangat gembira dengan perubahan tenaga yang dialami.

Apa Coq-Trol Plus ini? Suplemen untuk apa? Siapa yang boleh mengamalkannya?

Secara asasnya Coq-Trol Plus adalah suplemen terbaru Shaklee yang telah dinaik taraf. Ia mengandungi Coenzyme Q10 yang memang diperlukan oleh badan kita. CoQ10 ini dihasilkan secara semulajadi oleh badan kita tetapi ia akan merosot seiring dengan usia kita.

Artikel lebih jelas tentang kepentingan Coq10 ini ada Kak Jaz kongsikan di CoQ10 Antioksida Penting Untuk Jantung dan Tenaga.

Semua orang boleh amalkan Coq-Trol Plus ini sebab Coq10 ini semua orang perlukannya. Lelaki atau perempuan sama-sama perlukannya kerana kita semua perlukan TENAGA.


Seronok je kan bila badan kita bertenaga dan kurang penat. Secara tak langsung kita akan jadi kurang moody. Orang yang cepat penat biasanya akan cepat marah.

Kan?

Meh order Coq-Trol Plus dengan Kak Jaz. Klik link di bawah atau boleh aje whatsapp Kak Jaz untuk urusan selanjutnya.

http://bit.ly/2m1ajF1


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari