Thursday, 25 January 2018

Jadi Pengedar Shaklee Dengan Kumpulan Kami Yang Awesome!

Dunia makin mencabar, belanja makin bertambah. Nak tak nak kena cari pendapatan tambahan dah sekarang ni.

Jadi Kak Jaz nak offer awak yang ada keinginan nak tambah pendapatan atau nak cari pendapatan tambahan untuk join team iShines kami dan bergelar PENGEDAR BEBAS SHAKLEE.

Awak tak tau pape pasal bisnes? Tak tau pasal produk? Tak tau nak buat marketing?

Takpe! Kami boleh guide anda. Yang penting KEMAHUAN anda sendiri.

Meh tengok kelebihan berShaklee dan berdaftar dengan kami :

✅ Modal yang rendah. Hanya RM78.90 dan anda sudah layak memiliki perniagaan sendiri! Malahan ada juga cara untuk jadi pemilik perniagaan dengan PERCUMA! Yang ni meh bisik-bisik ngan Kak Jaz.

✅ Tak perlu simpan stok banyak-banyak. In fact tak simpan stok langsung pun boleh mula berbisnes dengan Shaklee ni. Kita nak tambah pendapatan kan? Bukan nak tambahkan bebanan.

✅ Team support yang kukuh! Kami ada barisan Nutritionist dan mereka yang pakar dalam industri makanan tambahan yang juga lebih dikenali sebagai suplemen dan vitamin.

✅ Kami tegas dengan perjalanan bisnes. Anda mahu, kami akan bantu sebaiknya. Yang penting anda komited dan serius mahu berbisnes.

✅ Bimbingan pernigaan dan maklumat berkenaan produk hanya di hujung jari. Katakan sahaja 'SAYA INGIN SERIUS BERBISNES' dan kami akan pandu anda supaya bersinar!!

Jangan tunggu lagi! Wassap kami sekarang untuk jana pendapatan anda sendiri!

Modal rendah! Pendapatan infiniti!

Jazilah Ilyas
Founder of iShines
016-992 7392
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari