Wednesday, 3 January 2018

Pengedar Shaklee Kota Bharu KelantanBermula tahun 2018 ini, Kak Jaz akan lebarkan capaian bisnes Shaklee ini ke kawasan sekitar. Maksudnya Kak Jaz akan buat servis penghantaran pada kawasan-kawasan tertentu dengan caj yang berpatutan.

Antara kawasan utama yang Kak Jaz akan cover ialah:
  • Kota Bharu
  • Pengkalan Chepa
  • Kubang Kerian
  • PCB
InsyaAllah jika anda mencari Pengedar Shaklee Kota Bharu Kelantan yang komited, Kak Jaz adalah orang yang patut anda hubungi.

Kak Jaz sangat berbesar hati untuk membantu rakyat Malaysia hidup sihat sejahtera dengan bantuan suplemen dan produk terbaik dunia - Shaklee.

Kami datangkan produk yang sudah diuji dengan kajian klinikal dan mempunya kelulusan KKM. Ini sangat penting bagi memastikan produk kami bebas bahan kimia berbahaya dan selamat serta berkesan untuk kegunaan semua.

Orang Kota Bharu dan kawasan sekitar, jika sedang mencari produk kesihatan terbaik boleh wassap Kak Jaz untuk khidmat seterusnya.


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari