Friday, 12 January 2018

Tak Suka Pakai Krim Perlindungan UV? Ini Pilihan Anda

Krim perlindungan UV terkenal berfungsi sebagai anti penuaan. Tetapi ramai yang tidak sedar fungsinya jauh lebih penting daripada itu. Krim perlimdungan UV sebenarnya bertindak melindungi kulit wajah daripada sinaran UV yang boleh mengakibatkan kanser kulit.


coq10, kulit berseri tanpa krim, cantik semulajadi


Tetapi Kak Jaz percaya ramai wanita yang tidak memakai sebarang krim perlindungan UV ini. Kak Jaz sendiri tidak menggemari krim yang perlu ditempek ke kulit wajah. Paling asas yang Kak Jaz gunakan adalah pencuci muka dan toner (jangan tiru haaa).

Tetapi kan, dalam pada kita tak nak pakai sebarang krim perlindungan UV ini, kita kena fikir tentang risiko kanser kulit akibat pancaran matahari yang berlebihan ini. Walaupun kita berkurung je dalam rumah, sinaran UV tersebut tetap akan kena pada kita.

Jadi nak buat apa bila tak suka pakai krim perlindungan UV ni? Takkan nak biarkan kita terdedah pada risiko kanser kulit dan kesan penuaan pramatang?

Shaklee telah memperkenalkan suplemen yang mengandungi Coenzyme10 (CoQ10) yang bertindak sebagai pelindung UV untuk kulit. CoQ10 ini terdapat banyak di kawasan permukaan kulit lipid pada epidermis.

Antara manfaat CoQ10 untuk kulit wajah kita :
  • Kulit menjadi lebih tegang dan anjal
  • Kulit lebih halus
  • Mengurangkan kedutan
  • Kulit kelihatan lebih muda dan sihat 


Anda pasti pernah terdengar dan terbaca mengenai resveratrol yang merupakan antara antioksidan terbaik yang sangat elok untuk wajah dan bertindak sebagai anti penuaan.

Produk terbaru Shaklee ini bukan sahaja mengandungi CoQ10 tetapi juga digabungkan bersama resveratrol dan tokoferol (vitamin E) yang sangat bagus untuk memudarkan parut dan cela.

Wah!! Sangat banyak manfaat dalam sebiji CoQ-Trol Plus ini. Anda tak suka krim perlindungan UV kan?

Ini pilihan terbaik anda! Dan jika anda telah mengamalkan krim perlindungan UV dengan teratur, ini adalah manfaat tambahan berganda untuk anda yang mementingkan kesihatan kulit wajah!

Klik imej CoQ-Trol Plus di bawah dan dapatkan sebotol untuk meningkatkan kualiti kesihatan kulit anda!

Harga : RM157.68 (tidak termasuk kos penghantaran)Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931

Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari