Saturday, 6 January 2018

Tips Dapatkan Vitamin Shaklee Dengan Harga Murah



Ada orang yang nak sangat makan vitamin Shaklee tapi mereka rasa tak mampu, rasa harganya agak mahal. Jadi mereka takut nak tanya.

Sebenarnya vitamin Shaklee ni tak semahal yang anda fikirkan. Malahan kalau nak dibandingkan dengan harga vitamin di farmasi, banyak sangat vitamin Shaklee yang jauh lebih murah harganya. Kualiti pula jauh lebih baik berbanding vitamin lain di pasaran.

Contoh paling mudah SR Vitamin C Shaklee. Harga jualannya RM103.35 dengan 180 biji dalam satu botol. Ia mampu bertahan selama 6 bulan. Kita cuma menghabiskan sekitar RM20.00++ sahaja sebulan. Murah sangat kan?

Malam ni Kak Jaz nak kongsikan tips dapatkan vitamin Shaklee dengan harga murah. Haa.. Pasti syok kan?

First and foremost anda kena jadi ahli Shaklee. Ada 2 cara untuk jadi ahli Shaklee. Berbayar atau percuma.

Pilihan pertama kena bayar yuran pendaftaran sebanyak RM68.90. Selepas itu automatik anda akan dapat membeli dengan harga ahli yang mana dah pasti itulah harga termurah yang anda mahukan.

Pilihan kedua ialah jadi ahli dengan PERCUMA. Maksudnya anda tak perlu keluarkan RM68.90 untuk yuran pendaftaran. Caranya?

Anda boleh kumpul order kawan-kawan dan saudara mara dan cukupkan order tersebut sebanyak 200UV. Automatik anda akan dapat jadi ahli secara percuma dan terus dapat bonus tunai pertama pada bulan berikutnya.

Contohnya anda kumpul order 10 botol SR Vitamin C dalam bulan yang sama dan anda dah dapat keahlian percuma seterusnya dapat nikmati segala keistimewaan menjadi ahli Shaklee.

Bagaimana pula nak dapat info produk dan cara-cara nak promote pada orang? Haa.. Anda whatsapp Kak Jaz dan Kak Jaz akan bantu anda untuk jadi ahli secara percuma ini. Kak Jaz akan guide anda sampai anda berjaya.

Senang je cara nak dapat vitamin Shaklee dengan harga murah kan? Jika anda berminat, boleh whatsapp Kak Jaz untuk urusan selanjutnya okay.


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931
FB : Jazilah Ilyas 
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari