Friday, 23 February 2018

Berbaloi Beli Set Shaklee Baby

Lepas Kak Jaz lahirkan Awfa 27 Januari 2018 lepas, dalam hati dah niat nak beli satu set Shaklee Baby untuk dia. Tapi dok tangguh sebab dia kena warded awal-awal tu.

Bila dah keluar wad, mak sedaranya hadiahkan set Shaklee Baby. Jimat duit Kak Jaz. Hahaha

Memula dalam hati ada jugak rasa set Shaklee Baby ni agak mahal. Tapi rupanya lepas dok depan mata dan guna sendiri, rasa sangat berbaloi beli set Shaklee Baby ini.

Gel mandian dan losyennya sangat pekat. Massage oil pula walaupun botolnya kecil tapi guna sedikit pun dah cukup.

Kak Jaz dah guna hampir 2 minggu lebih. Suku botol pun tak habis lagi. Kalau diperhatikan, tahan 4-5 bulan jugak ni.


Dahla baunya wangi semulajadi, kulit baby Awfa pun makin cepat recover daripada alergik masa dalam wad dulu.

Oh ya, kalau anak-anak yang ada alergik memang boleh guna set Shaklee Baby ini. Disahkan selamat oleh Paed lagi.

Memang sangat berbaloi la beli dan guna set Shaklee Baby ini. Organik, selamat dan sangat mesra baby.

Seriously recommended! Ibu-ibu boleh whatsapp nombor di bawah untuk order ya 😉

Mama Jaz
016-9927392


Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari