Wednesday, 28 February 2018

Bisnes Untuk Orang Yang Kental Semangat

Tidak pernah ada jalan senang untuk berjaya. Setuju?

Dalam bisnes, yang paling sukar adalah bertahan. Membina mungkin lebih mudah, tapi mengekalkannya memang perlukan jiwa yang kental.

Korang ada jiwa yang kental? Bukan orang yang manja? Yang mahu berdiri atas kaki sendiri? Yang bukan tunggu disuap?

Come and join me! We build our own empire and legacy together!

Di saat ramai yang bertukar arah, Kak Jaz masih setia menggunakan dan mengamalkan Shaklee. Kak Jaz masih gah berdiri sebagai Shaklee Independent Distributor!

Kerana apa?

Kualiti! Kajian klinikal! Perbezaan Shaklee yang tiada satu pun syarikat nutrisi lain mampu celen, at least for now.

Bagaimana korang terinspirasi untuk join sesuatu bisnes? Tunjuk² duit? Gambar kereta besar?

Tidak!

Itu bukan cara kami. Kami share apa yang kami dah amalkan dan gunakan. Bukan sekadar dengar dan lihat. Tak percaya? Rata² pengedar Shaklee adalah pengguna setia Shaklee, yang sudah rasa tahap kesihatan makin meningkat.

Kak Jaz masih sedang tekun membina legacy sendiri. Dan Kak Jaz sangat berbesar hati untuk sama-sama membantu korang berjaya.

No upfront stock! Tiada beli pangkat! Perniagaan kami tulen dan asli!

Bisnes Shaklee ini adalah bisnes yang patuh shariah. Kami dapat untung runcit hasil daripadq jualan barang, bukan sebab recruit orang. Tiada manipulasi kepada orang lain.

Jika anda masih mencari-cari peluang perniagaan yang rendah modalnya tetapi mampu menjana income yang lumayan, boleh whatsapp Kak Jaz untuk details ☺

016-9927392
-mahu membantu lebih ramai orang
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari