Sunday, 11 February 2018

HQ Shaklee di Sunway Geo Tower Berwajah Baru

Kak Jaz tak jejak lagi kaki ke Home Office Shaklee kat Sunway ni. Dah lalu 2-3 kali kot tapi tak sempat nak menyinggah lagi.

Sekarang ni dah suasana baru. Ala-ala shopping complex. Pick and pay terus. Dulu kita kena isi borang, pastu staff yang ambikkan produk yang kita nak tapi sekarang tak lagi.

Rambang mata aih bila semua produk dok depan mata ni. Hehe. Dalam hati semua nak grab je.

Kak Jaz dok biasa bershopping online je. Pastu ke branch Kota Bharu. Suasananya agak berbeza.

Ada kesempatan nanti nak meround juga ke Home Office ni. Bawak order banyak² dan shopping.

HO, mu tunggu aku datang 😉

Ada yang nak date ngan Kak Jaz kat HQ nanti? Meh kita shopping vitamin kat sana 😍


Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari