Monday, 2 April 2018

Beli 5 Canister ESP Dapat E-Voucher RM50

Bismillahirrahmanirrahim

Bulan April kali ini Shaklee Malaysia datangkan promo ESP Shaklee. Bukan beli 6 percuma 1 seperti kebiasaannya tetapi BELI 5 CANISTER ESP DAPAT E-VOUCHER RM50.


Untung sangat-sangat promo bulan ini tambah-tambah bagi orang yang nak kurangkan berat badan, nak lancarkan proses penyusuan anak, nak cantik mulus, nak kurangkan kolestrol. Senang cerita ESP ini untuk kita semua tau.

Semua orang pun wajib ambil ESP ini dalam diet harian. Nanti kita cerita panjang kebaikan dan manfaat ESP ini.

Harga 1 canister ESP ini hanyalah RM170.93 tidak termasuk kos penghantaran dan pengeposan. Secanister ini boleh bertahan sekitar sebulan ke sebulan setengah.

Klik imej protein bars ESP ini untuk belian terus di web Shaklee Malaysia menggunakan kad debit atau kredit anda.Tetapi anda berminat nak dapatkan set promo ini kan? Jangan risau. Anda boleh jimat baanyak dengan menjadi ahli Shaklee dan terus beli set promo ini dengan klik link wassap Kak Jaz di bawah ini. Kak Jaz akan segera uruskan order anda.

http://jazilahilyas.wasap.my/

Kita jumpa di wassap ya.

Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari