Tuesday, 28 August 2018

Parut Jerawat Semakin Pudar Dengan Youth

Kak Jaz bukan orang yang bernasib  baik untuk ada kulit wajah yang mulus flawless. Masalah paling utama ialah lekuk dan 'isi yang macam lebih' di wajah.


Nak define apa ya isi yang cam lebih tu? Tak sekata ke apa? Kak Jaz tak tau, zero knowledge.

Lekuk di kedua-dua belah pipi dan yang tak sekata sangat ketara di bahagian dagu. Sampai dah tahap biarlah ia begitu. Huhu

Sebelum ini Kak Jaz hanya pakai pencuci muka dan toner. Tak pernah minat nak pakai apa-apa kat muka. Leceh, rimas. Pendek kata macam-macam alasan.

Tetapi selepas study tentang Youth, tengok perubahan seorang demi seorang kawan-kawan jauh dan dekat Kak Jaz paksa diri untuk berubah. InsyaAllah ada harapan.

Hampir sebulan pakai rejim asas, Kak Jaz tambah serum dan radiance C+E. Perubahannya? Biarlah gambar berbicara.

Perjalanan masih panjang. Sekurang-kurangnya sehingga habis satu set Youth ni. Sekarang masih banyak isinya 😉.

Siapa yang patut guna Youth?

Semua orang! Sama ada yang kulit bermasalah seperti Kak Jaz, atau yang ingin maintain kulit yang sihat.

Kajian menunjukkan ia sesuai untuk semua jenis kulit. Tiada pengecualian.

Berbaloi beli Youth. Sangat berbaloi.

Youth bukan sekadar produk penjagaan kulit yang biasa-biasa. Ia datang dengan segala nutrisi yang kulit perlukan.

8 tahun kajian sebelum masuk pasaran. Diuji dengan Skin Age Index. Sangat teliti dan detail.

Untuk siapa?

Untuk kita. Kerana kita sememangnya berharga 💘


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931

Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari