Monday, 13 August 2018

Perbezaan Set Penjagaan Wajah Youth Berbanding Jenama Lain

Apakah beza set penjagaan wajah Youth  berbanding dengan skincare jenama lain yang banyak berada di pasaran? Kenapa anda kena memilih Youth berbanding pelbagai jenama lain?

Jawapan paling mudah dan jelas ialah kerana Youth berbicara tentang diri kita sendiri. Ia bukan tentang artis tertentu, ia bukan tentang model tertentu dan ia bukan berkenaan popular.

Maksudnya ia ialah tentang keberkesanan dan ketulenan penggunaannya. Ia berkenaan diri kita sendiri. Bukannya ambil individu atau selebriti tertentu untuk menjadi jenama produk itu.

janji Youth untuk penggunanya

Youth dihasilkan dnegan bahan premium yang terbaik untuk kulit kita. Ia adalah jalan penyelesaian untuk masalah kulit.

Ia diuji dan disahkan selamat dan berkesan oleh pakar dermatologi (pakar kulit) dan oftalmologi (pakar mata). Youth tidak mengandungi sebarang gluten dan 100% adalah daripada vegan (dihasilkan daripada tumbuhan).

Youth adalah kombinasi klinikal dan bahan-bahan semulajadi. Shaklee menggunakan prinsip asas dalam nutrisi dan menggabungkan bahan semulajadi untuk berikan kita keputusan klinikal tanpa kompromi.

Berdasarkan kajian Youth, 100% wanita yang menggunakan Youth mempunyai kulit yang lebih muda. Dengan penggunaan yang berterusan, 2/3 daripada wanita ini mendapat kulit 10 tahun lebih muda!

Keputusan kajian klinikal ini diuji berdasarkan indeks usia kulit dan bukan sekadar hanya melihat luaran begitu sahaja. Kajiannya sangat teliti demi memastikan kita mendapat kualiti terbaik.

Jadi, jika anda sayangkan kulit anda,  Youth adalah produk penjagaan kulit yang wajib anda guna!

Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari