Tuesday, 21 August 2018

Youth Beri Harapan Baru untuk Wajah Berjerawat Teruk

Ramai yang tidak sedar KULIT adalah organ manusia yang terbesar. Atas sebab ini sangat penting untuk kita menjaga kesihatan kulit kerana ia juga merupakan ejen detoks serta pelindung utama badan kita.

Kulit wajah merupakan fokus utama uuntuk penjagaan kulit kerana ia merupakan titik mula pandangan orang pada kita. Kulit wajah yang berjerawat menandakan kulit kita sedang sakit dan tidak sihat.

Penjagaan luaran adalah sangat penting. Namun jangan sesekali lupakan penjagaan dalaman kerana kulit yang sihat bermula daripada dalam.

Untuk penjagaan luaran yang berkesan, Shaklee datangkan Youth yang telah terbukti secara klinikal berkesan dalam menjaga dan merawat semua jenis kulit.

Lihat gambar di bawah yang menunjukkan kesan yang cukup positif selepas 6 bulan menggunakan Youth.

kulit wajah bermasalah, youth

youth

Jika anda mempunyai masalah yang sama seperti kawan kita ini, boleh whatsapp saya untuk mendapatkan Youth Shaklee dan rasai kegembiraan mendapat kulit yang sihat.

Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari