Saturday, 15 September 2018

Double Cleansing Dengan Toner Youth Shaklee

Mungkin ada kalangan kita yang ambil mudah mengenai kepentingan TONER dalam rutin pembersihan dan penjagaan kulit wajah. Toner bukan rutin biasa yang boleh kita ambil mudah. Pemilihan toner yang tepat boleh memberikan kesan yang sangat berbeza pada wajah kita.

Fungsi toner Youth Shaklee adalah MEMBERSIH, MENGHIDRAT dan MEMBERI NUTRISI kepada wajah. Manfaat 3 dalam 1 yang sukar untuk anda dapat pada toner jenama lain.

Selepas membersihkan wajah dengan Luminous Gel Oil Cleanser, kita tekap wajah dengan Perfecting Skin Toner. Proses penekapan ini sebenarnya adalah satu lagi proses pembersihan. Jadi kita telah melakukan double cleansing yang membantu wajah menjadi lebih bersih dan segar.

Sisa-sisa kotoran yang mungkin masih ada di wajah akan dibersihkan dengan lebih efektif. Kulit wajah akan menjadi lebih lembut dan cerah.

Perfecting Skin Toner Youth Shaklee juga mengandungi Exfoliating and Rejuvenating Green Algae Complex yang berfungsi menenang dan melegakan kulit wajah. Ia menjadikan wajah lebih segar dan rasa rata yang lebih ketara.

Jika anda sudah menggunakan Luminous Gel Oil Cleanser, anda wajib memadankannya dengan Perfecting Skin Toner ini untuk kesan yang cukup mengujakan.

Elakkan mencampur produk daripada jenama berbeza kerana ia boleh mengubah keseimbangan formula yang telah dicipta.


Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931


Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari