Saturday, 22 September 2018

Vitamin Untuk Orang Tua

Masalah utama yang sering dihadapi oleh orang tua kita ialah KELETIHAN dan SAKIT BADAN, LENGUH-LENGUH di pinggang dan lutut.

Situasi ini terjadi kerana faktor penuaan biologi. Namun kita boleh mengurangkan masalah ini dengan membekalkan nutrisi terbaik untuk orang tua kita.

Vivix sangat terkenal sebagai antioksidan berkualiti tinggi. Ia meningkatkan sistem imun badan kita dan bertindak hingga ke dasar sel.

Ia menjaga, memperbaiki dan meremajakan sel yang memberi kesan badan lebih sihat dan kuat walaupun usia semakin bertambah.Seiring pertambahan usia, KALSIUM dalam tulang akan semakin berkurangan. Ia menjadi antara punca lenguh-lenguh dan sakit badan.

Ostematrix membekalkan kalsium yang diperlukan oleh badan kita. Ia turut dilengkapi dengan vitamin D untuk memastikan kalsium diserap secara optima. Magnesium pula membantu badan lebih relaks dan tenang.


Kombinasi 2 suplemen dan vitamin ini pasti membuatkan orang tua kita lebih gembira meniti hari-hari emas mereka.

Anda boleh menghubungi saya seperti nombor tertera di bawah untuk belian produk-produk Shaklee.

Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931

Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari