Sunday, 14 October 2018

Eye Bag Hilang Dalam Masa Seminggu



Eye bag cukup susah untuk dihilangkan. Sudahlah sukar dihilangkan, hari demi hari ia makin menebal dan bertambah.

Jenuh nak cover dengan make up. Rasa kurang yakin je bila berhadapan dengan orang. Yelah kan, kalau dah lebam bengkak camtu, mau tak malu bila orang tengok.

Tetapi sekarang anda tak perlu risau lagi. Dengan Youth Restoring Eye Treatment masalah eye bag ini mampu dikurangkan dalam masa seminggu.

Ya seminggu! Keyakinan anda pasti meningkat dan yang paling penting, mata rasa semakin sihat dan cantik.

Anda mahu hilangkan eye bag dan lebam bawah mata? Whatsapp saya segera untuk satu tiub Youth Restoring Eye Treatment ini.

Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari