Sunday, 7 October 2018

Krim Mata Untuk Hilangkan Bulatan Hitam Eye Bag

Malunya apabila sekeliling mata ada lingkaran warna hitam. Dah macam mata panda. Rasa tak yakin je nak keluar rumah.

Situasi ini sangat biasa bagi mama yang ada anak-anak kecil, pelajar yang perlu bertungkus lumus belajar siapkan assignment pada malam hari dan orang yang susah nak tidur.

Tak syok kan? Tapi dah tak tahu bagaimana nak atasinya. Redha je la nampaknya.

Eh, jangan menyerah kalah. Kak Jaz sarankan awak cuba krim mata Youth Restoring Eye Treatment ni. Pasti berbaloi-baloi. Pasti puas hati.

Dilengkapi dengan massage tool di hujung krim mata ini, ia memudahkan anda untuk memakai krim ini dengan lebih elok.




Krim mata ini bebas daripada paraben dan gluten. Diperbuat 100% daripada tumbuhan dan telah diuji oleh pakar dermatologi.

Untuk pembelian krim mata ini dengan menggunakan kad debit/kredit anda boleh klik link Youth Restoring Eye Treatment ini atau boleh whatsapp Kak Jaz di http://jazilahilyas.wasap.my.

Bertindak sekarang untuk mata yang lebih menarik dan sihat. Katakan tidak pada lingkaran mata gelap.

Jazilah Ilyas
Whatsapp / SMS : +6016-992 7392
Shaklee ID : 1070931
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Google+ Followers

Paling digemari