Sunday, 7 October 2018

Tingkatkan Kualiti Sperma Ikhtiar Untuk Mendapat Zuriat

Kerap kali isteri disalahkan apabila ada pasangan yang lambat menimang cahaya mata. Namun benarkah situasi ini hanya perlu ditanggung oleh sang isteri?

Perlu diingat isteri adalah penyedia tapak tetapi benihnya datang daripada suami. Jika benih tidak banyak, lemah, tidak laju dan kurang kualiti, tapak yang baik juga mungkin tidak mampu mengeluarkan hasil yang diingini.

Terdapat beberapa nutrien yang sangat membantu sperma menjadi lebih banyak, lebih tajam, lebih kuat dan lebih produktif.

Sebagai contoh, keperluan zink pada testosteron lelaki lebih banyak daripada organ lain. Namun zink ini tidak dapat dihasilkan oleh badan dan perlu diambil daripada makanan harian.Untuk para suami yang ingin meningkatkan kualiti sperma, anda sangat disarankan untuk mengamalkan 4 suplemen ini. Insyaaallah badan akan lebih cergas, fit dan sihat secara luaran dan dalaman. 

Moga impian untuk mendapat zuriat akan dipermudahkan. Sama-sama berikhtiar kerana it always take two to tango 😊


Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Jazilah

Saya Jazilah
Seorang ibu yang menyokong penuh penyusuan susu ibu. Didiagnos cervical incompetence dan berpengalaman menggunakan Arabin Pessary dan cervical cerclage. Seorang wanita yang inginkan kebebasan kewangan, berdikari dan berkarisma.

Follow Jazilah

Beli sekarang

Paling digemari